عسل ماده شگفت آوری است. عسل زمانی تهیه می‌شود که زنبورعسل شهد را از گل‌ها جمع آوری می‌کند و به کندو می‌آورد تا درشانه عسل ذخیره شود. رنگ و طعم عسل با توجه به نوع شهد گل در محیط اطراف زنبور تغییر می‌کند. این امر باعث می‌شود که عسل تبدیل به یک غذای منحصر به فرد و ارزشمند برای انسان‌ها شود. خوشبختانه زنبورها به طور طبیعی مقادیر زیادی عسل برای خودشان تولید می‌کنند، بنابراین مقادیر زیادی نیز برای استفاده سایرین باقی می‌ماند. موارد استفاده عسل نیز نامتناهی هستند. ولی ۱۰ مورد بیشتر به چشم می‌آیند؛ مواردی که پزشکتان نمی‌خواهد شما بدانید.

 


روشل مقادیر زیادی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Iran Follower سیاه و سفید اخبار بین المللی فناوری اطلاعات و ارتباطات کلینیک زیبایی مو امیر دل روش های دوست یابی نظرسنجی انتخاباتی|نظرسنجی کاندیدا های برتر شهرستانهای بهار و کبودراهنگ|نظرسنجی نامزدهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی آموزش فیزیک فارابی